ontdek

Catering op maat

Heb je iets te vieren?

Heb je iets te vieren en ben je met een grote groep? Wij helpen je graag! Bij 1808Food bieden we op maat gemaakte walking dinners, 21 diners en aangepaste hapjes. Heb je een andere wens? We denken graag met je mee om jouw culinaire ervaring onvergetelijk te maken. Bekijk onze diensten hieronder of ontdek wat we al voor anderen hebben gedaan.

 
 

Geniet

Zorgeloos

Bij 1808food zorgen we voor alles, van borden en bestek tot het opruimen achteraf. Zo kun jij zorgeloos genieten!

 
 

met

Elkaar

Omdat je als gastvrouw/heer volledig wordt ontzorgd, kun je meer genieten van je eigen evenement. Zo genieten niet alleen de gasten, maar ook jijzelf.

 
 

van

Maatwerk

Je kunt de menukeuze, dieetwensen en voorkeuren rechtstreeks bespreken met de chef, waardoor je een op maat gemaakte ervaring krijgt.

ontdek

Walking dinners

Bij 1808Food bieden we een unieke en verfijnde walking dinner ervaring die jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een verjaardag, een bruiloft of een ander speciaal moment, ons walking dinner concept zorgt ervoor dat jouw gasten in een informele setting kunnen genieten van culinaire hoogstandjes.

ontdek

21 diners

Word jij of je zoon of dochter binnenkort 21 en wil je dit vieren met een speciaal 21-diner? Wij staan voor je klaar! We verzorgen graag een onvergetelijk 21-diner met een op maat gemaakt gangenmenu. Tijdens het diner wordt alles tot in de puntjes geregeld: van unieke borden en bestek tot een passend wijnarrangement. Na afloop zorgen wij ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd.

ontdek

Op maat gemaakte hapjes

Wil je je feest of evenement naar een hoger niveau tillen met op maat gemaakte hapjes of amuses? Goed idee! Laat ons hieronder weten wat je wensen zijn, en wij komen met een voorstel op maat!

Catering op maat aanvragen

Contact

Volg ons

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid.