ontdek

Smaakwerk

jouw wens

Heb je een specifieke wens? Of het nu gaat om een walking dinner, diverse amuses, de 21ste verjaardag van je dochter, of andere samenwerkingsplannen, wij gaan verder dan je verwacht en staan open voor veel ideeën. Bekijk hier wat we al hebben gedaan. Stel hieronder je vraag en we kijken graag hoe we jou op smaak kunnen helpen.

diner nights

1808food x Lunch bij Trots

1808food en Lunch Bij Trots, beide gerund door chefs uit Boxtel die goede vrienden zijn, bundelen hun krachten! Gevestigd in het levendige hart van Boxtel, staat Lunch Bij Trots bekend om zijn heerlijke lunchgerechten. Maar John had een ambitie: af en toe diners organiseren. Samen hebben we die droom werkelijkheid gemaakt en al meerdere keren een culinaire avond met een 4-gangen diner georganiseerd. En het resultaat? Alle diners waren razendsnel uitverkocht! Trots? Absoluut!

bijpassende amuses

1808food x Bosch Wijnkopers

Een juweeltje van een wijnwinkel in het hart van Boxtel – Bosch Wijnkopers. Al vanaf 1979 zijn ze actief in de wijnwereld en richten ze zich op een brede doelgroep: bedrijven, particulieren en horeca voorzien ze van kwalitatief hoogstaande wijnen. Ook organiseert Bosch Wijnkopers leuke en smaakvolle events. Dit keer was het event een winkelavond, met daarbij heerlijke wijnen.

Wat zouden vrouwen mogelijk nog meer op prijs stellen dan simpelweg van de lekkerste wijn te genieten tijdens het winkelen? Het was een uitdaging. Maar we kregen de gelegenheid om deze avond te verrijken door bij elke wijn een bijpassende amuse te serveren.

Smaakwerk aanvragen

Contact info

Volg ons

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid.