ontdek

Chef aan huis

alles over een

Chef aan huis

Heb je zin in een culinaire ervaring maar dan op een unieke manier? Nodig Chef Michiel uit voor een bijzonder diner bij jou thuis. 

Ontdek waarom een chef aan huis misschien wel leuker is dan uit eten gaan. Geniet van een exclusief 5,6 of 7 gangenmenu, inclusief uitleg van de chef en alle gezelligheid van een restaurant, maar dan bij jou thuis.

Het chef aan huis arrangement is inclusief servies en bestek. Je hebt de mogelijkheid om een wijnarrangement toe te voegen en na afloop wordt alles netjes opgeruimd.

Het chef aan huis arrangement is beschikbaar vanaf 6 personen en vanaf 5 gangen.

 

geniet

Zorgeloos

Tijdens het chef aan huis arrangement wordt alles voor je verzorgd. Van bijzonder servies en bestek tot het opruimen na afloop, alles wordt tot in de puntjes geregeld.

in

Privacy

Wanneer chef Michiel bij jou thuis kookt, geniet je van extra privacy en heeft de chef de gelegenheid om je meer te vertellen over de gerechten.

van

Maatwerk

Je kunt de menukeuze, dieetwensen en voorkeuren rechtstreeks bespreken met de chef, waardoor je een op maat gemaakte dinerervaring krijgt.

meer over

Chef Michiel

Maak kennis met Michiel van Lijsdonk, chef-kok en ondernemer uit Boxtel. Na een carrière bij Bos-restaurant de Belvertshoeve koos hij voor een nieuwe uitdaging bij Stichting de Belvertshoeve. Maar zijn passie voor koken bleef branden, wat resulteerde in 1808food, waar hij luxe Franse diners aan huis verzorgt, en het traditionele Indonesische koken geleerd van zijn schoonmoeder voortzet. Benieuwd naar meer over Michiel’s culinaire reis?

Chef aan huis aanvragen

Contact Info

Volg ons

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid.