over 

Chef Michiel

alles

Over Michiel

We stellen Michiel van Lijsdonk graag aan je voor. Michiel is geboren en getogen in Boxtel. In 2009 is hij bij Bos-restaurant de Belvertshoeve komen werken als kok, waar hij doorgegroeid is tot chef-kok. In 2020 besloot hij het roer om te gooien en stortte zich op een nieuwe uitdaging. Michiel maakte de overstap naar Stichting de Belvertshoeve, een beschermd wonen instelling, en werd daar begeleider dagbesteding van het groenproject.

de start van 

1808food

Maar Michiel, een chef in hart en nieren begon het koken toch te missen. Daarom heeft hij zijn eigen bedrijf opgericht: 1808food, vernoemd naar het geboortejaar van zijn zoon met zijn vrouw Robin. 1808food biedt luxe, Frans-georiënteerde diners aan huis, waarbij je zorgeloos en in alle privacy thuis kunt genieten van een overheerlijk 5-, 6-, of 7-gangenmenu dat speciaal voor jou en je gasten wordt bereid.

zoals vanouds

Rijsttafels

Ook heeft Michiel nieuw leven geblazen in Ibu Aidit. Van 2009 tot 2016 was dit het Indonesische restaurant bij de Belvertshoeve. Michiel heeft hier echt Indonesisch leren koken van de Indonesische chefs en van zijn schoonmoeder. Ibu Aidit betekent ‘moeder Aidit’ en dat is de naam van de oma van Robin, zijn vrouw. In 2022 heeft Michiel ervoor gekozen om deze naam en daarmee het restaurant, in ere te herstellen, welkom bij Ibu Aidit! 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid.