WELKOM BIJ 1808FOOD

Luxe 5-gangen menu's
& authentieke Indonesische rijsttafels

Online bestellen

Luxe 5-gangen menu's

Luxe dineren in je eigen huis op restaurant niveau? Met onze 5- gangen menu’s is dit mogelijk! Onze chef heeft het meeste werk al voor jou gedaan. Met een handige gebruiksaanwijzing zet je gemakkelijk een heerlijk 5- gangen menu op tafel!

Indonesische rijsttafels

Thuis genieten van authentieke Indonesische rijsttafels? Dat kan! Onze rijsttafels worden gekoeld bij jou thuis bezorgd. Je hoeft de gerechten alleen nog maar even op te warmen.  

Over Michiel

We stellen Michiel van Lijsdonk graag aan je voor. Michiel is geboren en getogen in Boxtel. In 2009 is hij bij Bos-restaurant de Belvertshoeve komen werken als kok, waar hij doorgegroeid is tot chef-kok. 

Bestellen

Bestellen is mogelijk tot 24 uur voor de gewenste bezorgdag . Uiteraard kun je ook alvast een foodbox vooruit bestellen.

Bezorgen

Wij bezorgen binnen een straal van 25 km van Oisterwijk (Noord- Brabant). Je kunt kiezen of je de foodbox op woensdag, donderdag vrijdag of zaterdag bezorgd wil krijgen.

Woensdag

12.00 uur – 19.00 uur

Donderdag

12.00 uur – 19.00 uur

Vrijdag 

12.00 uur – 19.00 uur

Zaterdag

12.00 uur – 19.00 uur

Chef aan huis & Catering

Chef aan huis

Maak een speciale gelegenheid nog specialer door ultiem te genieten van een diner aan huis. Ik verras u en uw gasten met een geheel verzorgd, bij u thuis bereid, diner. In de gemoedelijke sfeer van uw eigen woning kunt u ongestoord genieten. Ik stel samen met u een 5-, 6-, of 7 gangen menu samen. Diner aan huis is mogelijk vanaf 4 personen.

Catering

Een heerlijk Indonesisch buffet voor bij elke gelegenheid! Wij zorgen dat het gehele buffet bij u klaargezet wordt in shafing dishes inclusief branders en servies (borden en bestek). Ook geven wij u graag ter plaatse uitleg over de gerechten. Catering is mogelijk vanaf 20 personen. Informeer naar de mogelijkheden!

Volg 1808food

Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Wij kunnen je helpen met je bestelling of andere vragen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid.